We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Pijnstiller

from Zelfportret by Zwarte Poëzie

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €1 EUR  or more

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  The CD includes 4 bonustracks from the EP Grijs Verleden

  Includes unlimited streaming of Zelfportret via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days
  Purchasable with gift card

    €14.50 EUR or more 

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  Transparent Clear

  Includes unlimited streaming of Zelfportret via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days
  Purchasable with gift card

    €20 EUR or more 

   

lyrics

Met een pijnstiller in mijn mik vergeet ik wat waar is. Met mijn pijnstiller heb ik schik, slok voor slok totdat ie op is. Als ik mijn pijnstiller weer doorslik, aan de bar waar er genoeg is. Met mijn pijnstiller merk ik niks, op de dansvloer waar het al laat is. Ik heb een pijnstiller en een blik dat het al weer genoeg is. Als ik die pijnstiller weghik aan de tap waar ’t vrij vol zit. Het is altijd vaste prik als ik er ’s nachts doorheen zit. Mijn pijnstiller en die blik, terwijl het glas alweer gevuld is. Telkens als ik het pik, mijzelf weer van de grond vis, pak ik mijn pijnstiller en snik, omdat het al te laat is. Hak die knoop door of zwicht, slok voor slok, slik tot ie op is. Met mijn pijnstiller voel ik niks, alleen hetgeen dat ik mis. Met een pijnstiller in mijn mik vergeet ik wat waar is. Met mijn pijnstiller heb ik schik, slok voor slok totdat ie op is. Als ik mijn pijnstiller weer doorslik, aan de bar waar er genoeg is. Met mijn pijnstiller merk ik niks, op de dansvloer waar het al laat is.

credits

from Zelfportret, released February 26, 2021

license

all rights reserved

tags

about

Zwarte Poëzie Utrecht, Netherlands

Zwarte Poëzie is a New Wave band from The Netherlands blending sharp alternative rock inspired guitar sounds with drummachines, synths and Dutch vocals.

contact / help

Contact Zwarte Poëzie

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this track or account

If you like Zwarte Poëzie, you may also like: